?

Log in

No account? Create an account
 
 
27 August 2009 @ 03:38 am
Everyone has to be sick in time :/  
Duh, kesälenssu, jos olis 0,1 astetta korkeempi kuume oisin joutunut lähtemään täältä Lapualle sairastamaan.
Hieman omituisia tän koulun säännöt sen jälkeen kun tämä fuusioitui Keskuspuiston kanssa, alaikästen pitää lähtee viikonloppusin kotiin (tulivat mistä hyvänsä) ja kuumeessa ei saa olla asuntolassa ja pitää lähtee kotiin.
Migreeni ainakin meinaa raiskata mun pääni, tuntuu siltä, että pään sisällä 100 hammaslääkäriä leikkii poriensa kanssa. Ei hyvä..

Ehana jos tää kuume nyt nousee, kiva täältä lähtee kuumeisena Lapualle reissaamaan Espoosta...
Nyt on kyl suuri osa opiskelijoista ja opiskelijoiden perheistä (varsinkin näiden opiskelijoiden jotka tulevat jostain kauempaa) laittanut noista kahesta säännöstä valitusta menemään, ainakin käsitykseni mukaan.
Toivottavasti muutos tapahtuu.

np. Valvomo - Kasvun Rajat

Taas on alkanut Valvomon suurkulutus, heräsin tossa 00:13 ja aattelin että nyt kaipais jotain energistä ja piristävää musiikkia, tullut kyllä parempi fiilis kun näitä oon kuunnellut.
Kauhee nälkä ja pillereitäkin saa vasta huomen :/ -ttu kun rahaa tulee vasta ens kuun puolessavälissä, mutta 700€ <3 sillä saakin sitten paljon hyvää ja vielä kaikkee kivaa päälle (Wii ;)))
Pff.. voisi jatkaa kirjottamista, ei tässä oikein parempaakaan tekemistä ole ennen aamua, silloin päätän että jaksanko kouluun mennä vai pyydänkö vielä toisenkin saikkupäivän..
Toi mun enkkunovellini on jumittanut samassa kohdassa kohta kaks kuukautta <__> Vois vähän sitäkin kokeilla kirjoittaa eteenpäin.

np. Valvomo - Soo Soo

...tää biisi syyttää mua ihan selvästi : / Äiti lähetti postissa valtavan määrän laskuja ja ne pitäis maksaa noista seuraavista rahoista jotka tulee, onneks noita ei o ko vähän reilu satanen (+200€ pikavippilasku ajalta keppi, ei kiva :()
...mun jääkaappini on kuin kaatopaikka, sielä on vanhoja banaaneita ja sulatejuustoa, joka olis viel ihan hyvin syötävää, ellen ois hukannut siitä kantta : /
Kananmunat ja noi possufileet taitaa olla viel ihan hyviä, mutta en uskalla käyttää tän solun keittiövarustusta :(
jossain vaiheessa hommaan tänne kyl semmosen ykslevysen opiskelijasähköhellan niin voin sit tässä kämpässä laittaa ruokaa..
Sitten tää on kuin yksiö o_O''
Vähänkö muuten yksiöt on kivoja, nousee sängystä niin edessä on tietokone, katsoo oikeelle: jääkaappi, katsoo vasemmalle: hella, kaatuu taaksepäin: sänky <3

np. Valvomo - Mikä kesä
aaah, kesäkesä, se on hauska miten kesän aikana odottaa koulua ja koulun aikana kesää.
Tykkään tästä koulusta ihan älyttömästi, mutta vapaa-aika jää vain niin vähiin koulun takia :/ Ei ehdi enää reissaamaan yhtä paljon kuin kesän aikana ja ihmisillä on hirveesti kiireitä. Ketään ei ehdi tavata ja kukaan ei ehdi tavata minuu :/
Tahon leipoo, mutta son ni sotkusta hommaa enkä o yhtään siivoustuulella, tänään pitäis kämppä siivota kun tupatarkastus torstaisin.
vähän kyl vituttaa kun HOJK:sit (tommoset henkilökohtaiset opintosuunnitelmat tms.) jäi tän sairasteluni takia väliin eilen ja vasta ens keskiviikkona seuraavan kerran niihin mahollista mennä, tahon saada tietää monestako kurssista saan hyväksiluvut :( Englanti, ruotsi ja äidinkieli ovat 100% varmat, mutta noi tietotekniikkakurssit ovat vähän auki vielä, en oikein tajunnut mitä Ville (luokanvalvoja/ryhmänohjaaja/teh head teach/whatever..) selitti, sain käsityksen että HOJKsissa päätetään että mille tunneille osallistun ja sitten tuun kokeen tekemään ja mille tunneista oon osallistumassa, nooh, keskiviikkona selviää..
Toivottavasti en ihan älyttömästi jää jälkeen kun nyt oon koulusta ollut pois. En mielelläni sairastelun vuoksi antais itseni jäädä jälkeen :(

np. Valvomo - Ovi ois
No tuossahan tuo olis ja ulkona on ihan mukava aamu, jos päätä ei särkis näin menisin varmaan tohon suihkulähteelle istuksimaan..

np. Valvomo - Ensimmäinen kaiken ottaa

Tähän on hyvä lopetella, palaamme asiaan myöhemmin!
...perkele tätä päänsärkyä <_>
 
 
Current Music: Soo Soo