?

Log in

No account? Create an account
 
 
31 August 2009 @ 12:11 am
...seven!  
Hmm.. irkissä mielenkiintoset keskustelut kahvin ja teen eroista, puollustan kumpaakin, olenko outo?

Mutjoo, tänään oli mielenkiintonen päivä, herään tossa 13:58 kuulutukseen: "Päiväkahvi kello 14:00, tarjolla kahvia ja omenapiirakkaa" ja kyseisen leipomuksen suurena ystävänä heitin farkut jalkaan ja ryntäsin kuola suusta valen paikalle.
Siinä sitten meni mukavasti aamupäivä istuskellen ja jutellen asuntolanvalvojien ja muiden täälä asuvien kanssa kaikesta kivasta :)

Iltapäivän Tuukka istu tääl taas WoWia pelaamassa ja mie katselin vierestä, jossain vaiheessa lähin sit Iidaa hesasta hakemaan.

Illan oonkin sit pokemonia pelaillut ja irkkaillut. Huomenna ehana päivä, sain just korjattua lukujärjestykseni:Saatan saada noi kielenhuollonkin tunnit pois. Vähänkö on <3 ensimmäinen jakso.
 
 
 
palkki on August 31st, 2009 12:51 pm (UTC)
..Muistuttaa maanantai epämääräisesti miun tulevan kolmannen jakson maanantaita (ja torstaita). :o Kun on yksi tunti koulua, 9.30 - 10.45 kumpaisenakin päivänä kolmannessa jaksossa (thänkies sen kun meillä on _aina_ maanantait ja torstait samanlaisia <3) ja sekin on kuvista. Ellei ole sitten joskus neljältä iltapäivällä sitten liikuntaa. :"D Täytyy tosin sitten yrittää hommata se siihen tiistaille.. Yar.

Moiunohdinmitäpitisanoahöm. Min tykkään omista maanantaipäivistäni kyllä tässäkin jaksossa. Jaa torstaista. <3 Tosin ne hyppärit on pain in the ass, mutta saanpas sentään aikaa keskittyä kirjoittamaan aina jotain niiden kahden tunnin aikana. <3